Zabava

Pojdi z menoj na Ftrgatev – 17. novembra v UŠC Leona Štuklja

Klub mariborskih študentov tudi letos organizira tradicionalno Ftrgatev, ki bo, kot običajno, v športni dvorani UŠC Leona Štuklja. Letos bo praznik "ta ftrganih" v petek, 17. novembra, ko bomo ponovno praznovali vse, kar šteje.

Letos se lahko v Klubu mariborskih študentov pohvalijo, da pripravljajo še posebej štajersko Ftrgatev, ki ne bo razočarala prav nobenega obiskovalca in bo ponovno poskrbela za adrenalinsko popoldne in odličen zaključek večera. Tudi to leto bo pester glasbeni program navdušil vse obiskovalce mlajših in starejših generacij.

Letošnja Ftrgatev bo gostila priljubljeno slovensko rock skupino MI2. Večer bodo sooblikovali tudi Emkej in Muzičari ter skate – punk skupina Alo!Stari. So te že navdušili?

Dogajanje na odru bosta popestrila tudi dva Dj-a. Tudi letos bo z nami DJ Mattias, producent in DJ, ki je stalnica na Ftrgatvi, prostor za mešalno mizo pa si bo letos čez večer izmenjeval z Minlessom!

Klub mariborskih študentov bo že na sedmi Ftrgatvi, 17. novembra 2023, poskrbel za nepozabno izkušnjo in odličen glasbeni večer, zato si čimprej zagotovi svojo vstopnico.

Karte so v prodaji od ponedeljka, 23. oktobra. Čimprej si zagotovi svojo v Pisarni, na Štuku ali na Eventimovih prodajnih mestih.

Se vijimo!

Klub mariborskih študentov
Arhiv DOSTOP.si

Sorodni članki

Back to top button