Življenjski slog

Predigra: katera so zlata pravila, ki jih moraš poznati?

Predigra je nekaj, pri čemer smo običajni vsi enotni, da si je v spalnici želimo več. Razne raziskave to potrjujejo – večina si nas želi intenzivnejše in daljše predpriprave na veliki finale. Preveri, katera so zlata pravila predigre, ki jih moraš poznati, če želiš biti vrhunski ljubimec.

Predigra je vsaka spolna aktivnost, ki vodi do seksa. Vključuje lahko vse – od poljubljanja, oralnega seksa in masaž. Lahko je praktično karkoli, kar zate in tvojega partnerja ustvarja primerno vzdušje pred začetkom samega seksa (spomnimo pa se, da seks seveda ne pomeni izključno samo penetracije).

Predigra zna biti zelo zabavna, predvsem, če si postavita izziv, da z njo nadaljujeta tako dolgo, kolikor pač lahko. Ključ dobre predigre je namreč, da se izvaja dovolj dolgo. Če misliš, da si za predigro porabil dovolj časa, ta čas poskušaj podvojiti. Preveri pa nekaj idej, s katerimi lahko popestrita svoj uvod v mesene užitke.

Francosko poljubljanje

Uporabi vse, kar ti je podarila narava – tudi jezik. Med poljubljanjem narahlo odpri usta in se z jezikom dotikaj jezika partnerja. Preizkusita lahko različne tehnike in gibe in ugotovita kaj vama ustreza. Poskrbi pa, da z jezikom ne boš preveč agresiven (nihče ne mara “pralnega stroja”).

Seks, francosko poljubljanje, poljubljanje, masaža, vzburjenje, oralni seks
Poljubljanju dodaj nekaj čutnega dotikanja – z rokami razišči telo partnerja.

Poljubljanju dodajta še nekaj dotikanja – poljubljanje po vratu, draženja ušes, rahlega grizenja ustnic in vratu. Tako lahko temperatura v prostoru prav hitro naraste.

Masaža

Obstaja nešteto vrst masaž – masaža hrbta, vratu … Ne glede na to, katera ti je ljubša, lahko masiranje med vama ustvari zelo dobro razpoloženje. Poskusita vključiti olja za masažo in ustvariti vzdušje s svečko ali dvema. Nikoli ne veš, kam lahko tvoje roke zaidejo po tem, ko se znebiš najhujših vozljev …

Dirty talk

Če partnerju z besedami poveš, kako zelo si ga želiš, lahko še povečaš njegovo vzburjenje. Dirty talk lahko vsebuje zelo preprosta “navodila”, kaj si želiš in česar ne, lahko pa je veliko natančnejši – če veš točno kaj hočeš, se tega ne boj povedati na glas.

Oralni seks

Oralni seks, ki je sicer tudi oblika “pravega” seksa, je lahko hkrati enkraten del predigre, ki ga uporabimo pred drugimi spolnimi dejanji. Uporabi usta in jezik za draženje in stimulacijo najintimnejših predelov partnerjevega telesa. Za več zabave si pomagaj tudi z rokami.

Seks, francosko poljubljanje, poljubljanje, masaža, vzburjenje, oralni seks
V spalnici obstaja nešteto načinov za vzburjanje partnerja – oralni seks je eden izmed njih.

Ne boj se biti poreden

S podaljševanjem pričakovanja bo seks na koncu veliko boljši kot sicer. Ne bojta se biti malce poredna in preizkušati novih stvari. Poskusita lahko vezanje, šeškanje, stimuliranje bradavičk, uporabo raznih igračk …

 

DOSTOP.si / SV
Pexels

Sorodni članki

Back to top button