Bivanje

Sodeluj v raziskavi EVROŠTUDENT VII

Socialni in ekonomski pogoji življenja študentov v Evropi

Si že kdaj sodeloval v raziskavi EVROŠTUDENT VII? Veš, da ta želi ugotoviti, s kakšnimi študijskimi in življenjskimi pogoji se srečujejo študenti/ke v evropskih državah? Tudi tokrat potrebujejo tvojo pomoč.

EVROŠTUDENT VII je mednarodna raziskava, ki jo za Slovenijo izvaja Pedagoški inštitut.

EVROŠTUDENT VII je znanstvena mednarodna raziskava o socialnih in ekonomskih razmerah študentov/k, ki jo za Slovenijo izvaja Pedagoški inštitut. Študente sprašujejo o njihovem študiju in življenjskih pogojih, kot na primer vstopu v visoko šolstvo. Pravtako jih zanima tudi značilnostih in časovni razporeditvi študija, delu ob študiju, sredstvih, stroških in stanovanjskih razmerah, mobilnosti ter počutju.

Ker je tvoje mnenje pomembno in lahko prispeva k izboljšanju socialnega in ekonomskega položaja študentov ter kakovosti visokošolskega študija v Sloveniji, te vabijo, da v obdobju od 25. aprila 2019 do 15. junija 2019 nameniš približno 30 minut vašega časa in izpolniš vprašalnik na povezavi: https://www.1ka.si/a/216885

Za sodelovanje se ti že vnaprej zahvaljujejo.

V raziskavi Evroštudent VI 2016-2018, so med drugim ugotovili, da smo  slovenski študentje v povprečju eno leto mlajši od študentov po drugih Evropskih državah.

 

ikona pisec Pedagoški inštitut
ikona fotograf arhiv DOSTOP.si

Sorodni članki

Back to top button