Bivanje

Sodeluj v raziskavi EVROŠTUDENT VII

Socialni in ekonomski pogoji življenja študentov v Evropi

Si že kdaj sodeloval v raziskavi EVROŠTUDENT VII? Veš, da ta želi ugotoviti, s kakšnimi študijskimi in življenjskimi pogoji se srečujejo študenti/ke v evropskih državah? Tudi tokrat potrebujejo tvojo pomoč.

EVROŠTUDENT VII je mednarodna raziskava, ki jo za Slovenijo izvaja Pedagoški inštitut.

EVROŠTUDENT VII je znanstvena mednarodna raziskava o socialnih in ekonomskih razmerah študentov/k, ki jo za Slovenijo izvaja Pedagoški inštitut. Študente sprašujejo o njihovem študiju in življenjskih pogojih, kot na primer vstopu v visoko šolstvo. Pravtako jih zanima tudi značilnostih in časovni razporeditvi študija, delu ob študiju, sredstvih, stroških in stanovanjskih razmerah, mobilnosti ter počutju.

Ker je tvoje mnenje pomembno in lahko prispeva k izboljšanju socialnega in ekonomskega položaja študentov ter kakovosti visokošolskega študija v Sloveniji, te vabijo, da v obdobju od 25. aprila 2019 do 15. junija 2019 nameniš približno 30 minut vašega časa in izpolniš vprašalnik na povezavi: https://www.1ka.si/a/216885

Za sodelovanje se ti že vnaprej zahvaljujejo.

V raziskavi Evroštudent VI 2016-2018, so med drugim ugotovili, da smo  slovenski študentje v povprečju eno leto mlajši od študentov po drugih Evropskih državah.

 

ikona pisec Pedagoški inštitut
ikona fotograf arhiv DOSTOP.si

Tagi

Uredništvo DOSTOP.si

Administrator portala DOSTOP.si.

Sorodni članki

Back to top button
Close
Close