Zabava

StellarBeat se vrača v tretji izdaji

Znana so prva imena največje elektronske pustolovščine v Sloveniji

StellarBeat Music Festival se vrača v svoji tretji izdaji, obiskovalce tokrat vabi na pot v novo dimenzijo. Med 21. in 24. junijem se bo na 3 odrih zvrstilo več kot 50 DJ-ev s celega sveta.

 

Burak Yeter prvič v Sloveniji

Glavno festivalsko dogajanje se bo odvijalo na največjem elektronskem odru v Sloveniji. V Stellar Areni se bo v soboto, 22. junija, Sloveniji prvič predstavil nizozemski DJ in producent turških korenin Burak Yeter. Že njegov prvi singel Happy, ki ga je izdal na Spinnin’ Records, je bil izbran za najboljšo pesem tedna v Spinnin’ Talent Pool. Svoj vzpon pa je nato nadaljeval s singlom Tuesday, ki je hitro postal mednarodni mega hit in dosegel vrh lestvic v več kot 80 različnih državah, več kot 450 milijonov predvajanj na Youtubu ter mu prinesel več platinastih in zlatih nagrad.

V zvezdni glasbeni areni se mu bo pridružil Mahmut Orhan, DJ in producent številnih radijskih hitov kot so Feel, Save Me in 6 Days ter klubskih uspešnic Self Control, Game of Thrones in Everyday, ki imajo na Youtubu skupaj več kot 800 milijonov ogledov. Mlad turški DJ v vzponu se že ponaša s prvim mestom na iTunes Dance lestvici v 11 državah na petih kontinentih.

V juniju bo več tisoč glava množica doživela napredno izkušnjo elektronske glasbe.

Sobotno festivalsko postavo bodo dopolnili še eksplozivni hrvaški DJ Kosta Radmana ter slovenski DJ-i Ian Sound, CHRNS s svojo najnovejšo produkcijo, ki ima na Youtubu že skoraj 1 milijon ogledov in Impulz. Vrača pa se še eden od zmagovalcev lanskega StellarBeat DJ natečaja, MTrisstino, ki s svojimi 19-leti pričenja svoje glasbeno potovanje.

 

Več kot 50 umetnikov na treh odrih

Organizatorji so zaenkrat razkrili samo nastopajoče sobotnega večera na enem izmed 3 odrov. V kratkem pa bodo razkrili še ostale, med njim tudi največjo zvezdo festivala, ki spada v odlično družbo največjih imen elektronske glasbe na svetu.

Poleg največjega slovenskega elektronskega odra v Stellar Areni in Undetected odra v raznih odtenkih techna, je letošnja novost prav poseben after oder, na katerem se bo dogajanje pričelo šele v zgodnjih jutranjih urah.

Letos organizatorji na festivalu pričakujejo 15 tisoč obiskovalcev, zato bodo tudi razširili vso infrastrukturo, kulinarično ponudbo, športne in družabne aktivnosti na prizorišču ter dodatno vključili še širšo turistično ponudbo v okolici. Namigujejo pa tudi na novo vizualno podobo celotnega festivalskega kompleksa, ki zaenkrat ostaja skrivnost.

 

Vstopnice so že v prodaji

V omejeni količini jih lahko dobite po izjemni ceni 25 evrov za vse tri festivalske dni in kampingom za 5 evrov. Na voljo pa so vam tudi dnevne in VIP vstopnice. Vstopnice so na voljo na spletni strani www.olaii.com, vseh bencinskih servisih OMV po Sloveniji, Trafikah 3DVA ter v baru Kaos v Mariboru.

Več informacij o festivalu lahko najdete na uradni spletni strani www.stellarbeat.si ali na družbenih omrežjih Facebook (@StellarBeatMusicFestival) in Instagram (@stellarbeatmusicfestival).

 

StellarBeat Music Festival
 arhiv DOSTOP.si

Sorodni članki

Back to top button