FotoZabava

Štukov afterpraznični Sindikal’c

Štuk je pripravil noro prvo zabvavo v 2019.

Na prvi študentski torek v novem letu je tudi Štuk odprl svoja vrata in pripravil že 17. izvedbo klasičnega Sindikal’ca. Tudi tokrat so obiskovalci celo noč plačevali le pol.

Januar je mesec, ko si končno oddahnemo od praznovanj, prazničnih jedi, nakupovanja, tečnih sorodnikov in prisiljenih obiskov ter si obljubimo, da bomo pa letos res preizkusili tisto novo dieto ali pa se večkrat usedli za knjige. Nekateri si za cilj zastavijo življenjski stil, ki bo denarnici bolj prijazen, drugi pa, da bodo manj časa preživeli na Štuku. Študentov druge vrste ne poznamo, za tiste, ki pa si po decembrski mrzlici želijo nabrati novih finančnih moči, pa je Štuk pripravil tradicionalni Afterpraznični Sindikal’c, ki združuje akcijske cene pijač in vrhunsko študentsko zabavo.

Po dveh napornih delovnih dnevih, za tiste pridne celo po štirih, je bil skrajni čas, da se študenti spet srečajo, malo poklepetajo in veliko spijejo. Večina je za prvo snidenje v 2019 izbrala prav Štuk, ki se je kmalu po enajsti uri napolnil do zadnjega kotička. Veliko je bilo objemanja, voščil z lepimi željami in iskrenih vabil »Alo, greva zdaj nekaj spit!«, snidenje pa se je tako nadaljevalo kar pri šanku. Sledila je debata o tem, kdo je pojedel več prazničnih dobrot in katera denarnica je bolj vesela polovičnih cen pijače, manjkalo pa ni niti jamranja o bližajočem se izpitnem obdobju in količini učenja, ki nas čaka v prihodnjem mesecu.

Po nekaj rundah so kar vsi na Štuku postali prijatelji, kavarna pa se je spremenila v pravo študentsko dnevno sobo. Ta je dobro poskrbela vsaj za dve novoletni zaobljubi: za pijačo si do konca večera oz. jutra plačeval po polovični ceni in tako olajšal življenje svoji denarnici, ob zvokih DJ-a pa si lahko na plesišču izgubil tudi nekaj kalorij in se držal načrta o izgubi kilogramov.

Po praznikih je bil čas za tradicionalno druženje na Štuku. |  
Kavarna je bila napolnjena do zadnjega kotička. |
Vsem so bile všeč polovične cene pijač. |
DJ je poskrbel, da je bilo plesišče vedno zasedeno. |

  Manj prijazna pa je bila noč do spalnih navad študentov, saj se je tradicionalni Sindikal’c končal komaj nekje proti jutru, ko so drugi že počasi lezli iz postelj. A nič ne de, dolga noč je poskrbela, da se je novo leto začelo kot se spodobi, v krogu prijateljev in na Štuku.

   

  https://www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPGUrška KUR
  https://i0.wp.com/www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPG?w=660Vid JERČIČ

  Oceni članek

  Hvala!

  User Rating: Be the first one !

  Sorodni članki

  Back to top button