Zabava

Tin Vodopivec, prijatelji in polno smeha

Četrtkovi večeri komedije so nazaj in z njimi polna dvorana Štuk

Tokratni četrtkov večer komedije je postregel s Tinom Vodopivcem in prijatelji, ki so dvorano nasmejali do zadnjega kotička ter poskrbeli za sproščen konec prvega tedna predavanj.

Vsak mesec je en četrtek rezerviran za večer komedije oziroma stand upa. Ob začetku novega semestra in koncu izpitnega obdobja je tak četrtek prišel prav marsikateremu nadobudnemu študentu, ki si je želel sprostitve in smeha. Oddelek za interesne dejavnosti študentov ŠOUM se je zato potrudil.Po njihovi zaslugi je na Štukov oder prišel Tin Vodopivec s prijatelji, ki so polno dvorano zabavali nekaj več kot uro in pol.

Tin je stari maček slovenske scene, zato mu tudi Štukov oder ni neznan. Za razliko od prejšnjih nastopov pa je tokrat je s seboj pripeljal prijatelja, Jan Kreuzer in Klemen Bučan. Najprej se je publiki seveda predstavil Tin, ki je s hitrim in mestoma nerazločnim govorom nekoliko presenetil obiskovalce, a so se ti kmalu navadili njegovega naglasa in vživeli v Tinovo pripovedovanje. Začetni smeh je bil še nekoliko sramežljiv, hitro pa se je sprevrgel v sproščeni krohot.

Po kratkem uvodu je na oder povabil prvega gosta. Jan Kreuzer je najprej razložil, zakaj mu gredo na živce ljudje, ki pokažejo preveč navdušenja, kako se je končala njegova prva izkušnja letenja v vetrovniku in nato nadaljeval s slabimi izkušnjami, ki jih je pridobil med selitvami. Janov humor se je tokrat izkazal predvsem v kategoriji ogabnih in neprijetnih stvari, s čimer je uspešno nasmejal občinstvo.

ČVK marec 2019 - polna dvorana Štuk | Študentje so uživali v nastopih.
ČVK marec 2019 - Tin Vodopivec | Z živahno mimiko in ekspresivnimi kretnjami je Tin poskrbel, da je bilo vse skupaj še bolj zabavno.
ČVK marec 2019 - Jan Kreuzer | Jan Kreuzer je tokrat postregel z zanimivimi dogodivščinami ob njegovih selitvah.
ČVK marec 2019 - Klemn Bučan | Polna dvorana se je krohotala skupaj s Klemnom Bučanom.

  Preden je na oder stopil Klemen Bučan je Tin razložil še vsem znan strah, ki ga dobiš na blagajni, ko mama steče po nek izdelek nazaj med police, ti pa si vsako sekundo bližje blagajničarki. Sodeč po smehu, ki mu ni bilo videti konca, so se obiskovlaci že vsaj enkrat znašli v taki situaciji. Za nadaljevanje vala smeha publike je poskrbel Klemen, ki se je v svojem nastopu osredotočil na probleme Kranja, svojega domačega kraja. Obdelal je tudi policaje in muzikle, medtem pa spoznal nekaj članov publike in med pogovorom z njimi dvorano do solz nasmejal.

  Konec standup večera je pripadel Tinu, ki je zadnje pol ure posvetil živalim, veganom in vegetarijancem. Njegova izjemna mimika in oponašanje mačk, psov, zelenjave in ostalih živih ali neživih stvari, so pri obiskovalcih izzvali salve smeha. Ljudje se med šalami sploh niso uspeli nehati smejati, saj je Tin govoril tako hitro, da so komične prigode prihajale kot po tekočem traku. Večer se je končal hitro in nepričakovano, zato je obiskovalcem v ušesih še vedno odzvanjala zadnja Tinova šala. Verjetno se je doma še marsikdo nasmihal ob misli na odličen komični večer in že računal, kdaj bo kupil karto za naslednji večer komedije, ki bo na sporedu 21. marca, ko bo Štukov oder zasedel Uroš Kuzman.

   

   Urška KUR
   Urška KUR

  Sorodni članki

  Preberi še
  Close
  Back to top button