Življenjski slog

Tinder profil: kako ga izboljšaš v nekaj preprostih korakih

Tinder in ostale podobne aplikacije za zmenke postajajo vse bolj priljubljeno sredstvo iskanja ljubezni. Tako kot je pomembno, kako izgleda tvoj profil na Linkedinu, marsikaj (ali na prvi pogled vse) sporočaš tudi s fotografijami in opisom na Tinderju. Preveri, kako se lahko na profilu čim boljše predstaviš.

Tinder že dolgo ne velja zgolj za aplikacijo iskanja bežnih aferic, vedno več uporabnikov na njem namreč najde zvezo za življenje (ali da ne pretiravamo – zvezo, ki traja dlje kot eno noč). Kako pa lahko tvoj Tinder profil narediš čim boljši oz. kaj je tistih nekaj nasvetov, ki ti bodo pomagali, da se predstaviš še najbolj realno?

1 Uporabi fotografije, na katerih se počutiš dobro

Za svoj Tinder profil izberi fotografije trenutkov, v katerih si se počutil dobro. Pomembno je seveda tudi, da izbereš fotografije, za katere meniš, da te predstavljajo v dobri luči tudi vizualno. Tvoja osebnost (in nasmeh) bosta opazovalcu skozi pristne slike zagotovo padla v oči in se mu vtisnila v spomin. Izberi tri do štiri fotografije glede na to, na katerih se počutiš najbolj samozavestno.

Tinder, tinder opis, spletne zmenkarije, aplikacija, aplikacija za zmenkarije, tinder profil, profil, fotografije, meme
Poskrbi, da tvojih oči sončna očala ne zakrivajo vsaj na eni izmed fotografij.

2 Uporabi najmanj eno skupinsko fotografijo

S tem, ko te ena izmed fotografij predstavlja v družbi prijateljev, pokažeš, da nisi kakšno povsem nesocialno bitje. Skupinsko fotografijo pa uvrsti na tretje ali četrto mesto po vrsti. Tako bodo drugi uporabniki aplikacije na prvih slikah najprej opazili tebe, šele potem pa tvoje prijatelje.

3 Dodaj kakšen meme

Zabavna fotografija oz. meme je lahko odličen povod za začetek pogovora. Izpasti noro zabaven samo v opisu je morda namreč lahko trd oreh. Tako boš prebil led z zabavnim memom, hkrati pa se boš znebil ljudi brez smisla za humor.

Tinder, tinder opis, spletne zmenkarije, aplikacija, aplikacija za zmenkarije, tinder profil, profil, fotografije, meme
Eden izmed osrednjih jezikov ljubezni je seveda humor. Ne pozabi nanj niti na Tinderju.

4 Ne pozabi na pomen dobrega opisa

Pisanje opisa je lahko težavno, končni izdelek pa je vseeno zelo pomemben. Po ogledu fotografij bo tvoja potencialna bodoča ljubezen skoraj zagotovo prebrala opis. V tem trenutku jo želiš prepričati, da se tvoja simpatičnost in dobra volja iz fotografij skladata s pisano besedo. Nanizaj nekaj zanimivih stvari o sebi, nikakor pa ne bodi preveč “avtobiografski”.

Poskusi s čim osnovnim kot je: “prihajam iz (vstavi kraj) in sem (vstavi znak horoskopa). Če si tudi ti (vstavi ognjeno/vodno/zemeljsko/zračno) znamenje, si z zakonom zavezan k temu, da potegneš desno. Imam (domačo žival/hobi/odlične šale)

Tvoj opis naj torej sporoča nekaj o tvoji osebnosti, hkrati pa lahko na hitro omeniš teme, ki te zanimajo in potencialna prihodnja druženja z bodočim ujemanjem oz. matchem.

DOSTOP.si / SV
Unsplash

Sorodni članki

Back to top button