Kultura

Zaključek jurske dobe Jurski svet: Prevlada v kinih prihodnji teden

Prihaja epski zaključek jurske dobe v novi akcijski avanturi z naslovom Jurski svet: Prevlada, ki bo na ogled v naših kinematografih prihodnji teden. Svetovne premiere težko pričakovane akcijske avanture so se že vrstile v Londonu, Nemčiji in Mehiki.

Na velika platna prihaja epski zaključek jurske dobe v novi akcijski avanturi z naslovom Jurski svet: Prevlada. Prvič se bosta združili dve generaciji. Igralcema Chrisu Prattu in Bryce Dallas Howard se pridružijo oskarjevka Laura Dern, Jeff Goldblum in Sam Neill.

Epsko akcijsko avanturo je režiral Colin Trevorrow. Ta je film Jurski svet iz leta 2015 pripeljal do rekordnega zaslužka 1,7 milijarde dolarjev po vsem svetu. Scenarij sta napisala Emily Carmichael (Battle at Big Rock) in Colin Trevorrow iz zgodbe Dereka Connollyja in Trevorrowa. Zgodba temelji na likih, ki jih je ustvaril Michael Crichton. Med izvršnimi producenti so z oskarjem nagrajeni ustvarjalec franšize Steven Spielberg, Alexandra Derbyshire in režiser Trevorrow, producenta pa sta priznana producenta franšize Frank Marshall in Patrick Crowley.

Pri nas se bodo premierne projekcije odvrtele naslednji teden v vseh večjih kinocentrih. Na rednem sporedu v naših kinematografih pa bo film Jurski svet: Prevlada od četrtka, 9. junija, dalje.

O zgodbi

Dogajanje se odvija štiri leta po tem, ko je bil otok Isla Nublar uničen. Dinozavri sedaj živijo – in lovijo – skupaj z ljudmi po vsem svetu. A to krhko ravnovesje bo spremenilo prihodnost in enkrat za vselej določilo, ali bodo človeška bitja ostala vrhunski plenilci na planetu, ki si ga sedaj delijo z najbolj strašljivimi bitji v vsej zgodovini.

Epska akcijska avantura Jurski svet: Prevlada (studia Universal Pictures in produkcijske hiše Amblin Entertainment) poganja več kot 5 milijard dolarjev vredno franšizo na drzno in neznano ozemlje, ki vključuje še nikoli videne dinozavre, vratolomne akcije in osupljive nove vizualne učinke.

 Karantanija Cinemas
 Karantanija Cinemas

Sorodni članki

Back to top button