Zabava

7 družabnih iger, ko želite ostati doma, ampak se še vedno zabavati

Pridejo tudi torki, ko se vam s prijatelji pač ne da ven. Želite ostati v študentu in se zabavati na drugačen način? Mogoče naslednič preizkusite katero od teh sedmih družabnih iger.

Včasih pač ni volje, da bi se šlo ven. Včasih je pač samo volja, da s prijatelji ostaneš doma in se zabavaš na svoj način. Zato je tukaj sedem družabnih iger, ki bodo popestrile večere, ko je to dovolj.

1. Hues and Clues

V tej (dobesedno) barviti igri gre za povezovanje barv z besedami. Igralci morajo s pomočjo minimalnih napotkov prepričati druge, da med 480 barvami na igralni plošči uganejo določen odtenek. Po nekaj krogih boste zagotovo postali popolni strokovnjaki za barve.

2. The Couples Game That’s Actually Fun

To preprosto igro lahko igrata s svojim partnerjem ali z drugimi pari. Ne glede na vzdušje se pripravite na hudo zabavo. Interaktivna igra vključuje vrsto zabavnih vprašanj (na primer: kateri emotikon opredeljuje najino razmerje? in kdo je zase vzel celotno odejo?), ob katerih se bodo vsi sodelujoči zagotovo nasmejali.

3. Salsa: The Adult Party Game of Hilarious Accusations

Če vaša hladna noč potrebuje malo pekoče energije, v naboru iger gotovo izstopa Salsa. Gre za to, da svoje prijatelje dobesedno obtožite za resnično divje stvari. 580 kartic vsebuje nezaslišane obtožbe, ki lahko razkrijejo nekatere prej neznane podatke o ljudeh. Opozorilo: če to igro pomešate z alkoholom, lahko pride do več primerov nenadzorovanega smeha.

4. The Hygge Game

Ime pove vse, kajne? Če iščete vrhunsko udobje, morate imeti to igro pri roki. Hygge je danski izraz, ki v grobem pomeni uživanje v dobrih stvareh v življenju. Tako ni nič bolj hygge kot odličen pogovor. Igra vsebuje več kot 300 vprašanj, ki spodbujajo k razmišljanju in bodo sprožila vse vrste zelo globokih pogovorov.

5. Monikers

Potrebujete nekaj, kjer resnično ni potrebno dosti razmišljati? Kar se iger tiče ni bolj preproste, kot je ta s kartami, v kateri je bistvo v tem, da vaša ekipa ugiba ime na kartici. Seveda imena ne morete izgovoriti, zato predvidljivo pride do zmede in splošnega kaosa. V kompletu je 440 kart, kar pomeni, da lahko igra traja zelo dolgo.

6. Wavelength

Ko se pri vas zberejo vsi cimri v študentu, igrajte to igro, ki je idealna za skupino do 12 oseb. Večinoma gre za ugibanje, vendar na podlagi sistema lestvic, zaradi česar je igra nekoliko bolj zahtevna. Kljub temu številni recenzenti prisegajo, da se je igre enostavno naučiti.

7. Parks

Igra, kjer bo vsak ljubitelj nacionalnih parkov užival. Če ne morete obiskati parkov v resničnem življenju, boste s to igro dobili spodobno tolažilno nagrado. Igralci zbirajo točke tako, da obiščejo čim več parkov in na poti posnamejo fotografije. To igro lahko igrate sami ali v skupini do petih oseb.

DOSTOP.si / MB
Instagram, Unsplash

Sorodni članki

Back to top button