Šport

Brezplačen predstavitveni trening kickboxinga za študente

Pod strokovnim vodstvom trenerja Andreja Sande bomo na treningih kickboxinga spoznali osnovne udarce z roko ter nogo in pri tem pazili predvsem na pravilno izvedbo teh udarcev.

Treningi bodo potekali v torek in četrtek, od 18. do 19. ure v Športni dvorani na Vrbanski. Za varen pričetek vadbe kickboxinga se bomo vedno najprej dobro segreli, napravili raztezne vaje, aktivacijske vaje, vaje za moč, nato pa se bomo posvetili specifičnemu delu kickboxinga.

Pri tehničnem delu bomo zajemali učenje pravilnega borbenega položaja, pravilno izvedbo ročne boksarske tehnike in nožne tehnike. Seveda bo tukaj vključeno brcanje na fokusarje (pripomočke za katere priskrbi trener), različne vaje v paru ter ob zadostnem znanju rahle sparinge (kontaktna kontrolirana borba z zaščitno opremo). Na koncu samega treninga sledi ohlajanje, raztezne vaje in pa po želji tudi meditacijski del.

Brezplačni predstavitveni trening vadbe Kickboksa bo v četrtek, 12. januarja 2023 ob 18. uri v Športni dvorani Vrbanska – POTREBNA JE PREDHODNA PRIJAVA.

Mesečna karta za treninge znaša 35 evrov, znesek se poravna preko spletne/mobilne aplikacije Myplanly, prijave pa bodo možne na predstavitvenem treningu in preko spleta po 12. januarju 2023.

Več informacij najdete na spletni strani www.zdravazabava.com in na družbenih omrežjih (FB in IG – Zdrava zabava).

Zdrava Zabava
Zdrava Zabava

Sorodni članki

Back to top button