Zabava

Letos zabavo za noč čarovnic organiziraj kar preko Zooma!

Kljub številnim ukrepom in omejitvah gibanja lahko letošnjo noč čarovnic preživiš v družbi prijateljev. Čeprav se lahko virtualna zabava sliši kot slaba nočna mora, pa boš potreboval le nekaj kreativnosti in seveda internet.

Najprej poskrbi, da bo tako na tvojem, kot tudi na računalnikih tvojih prijateljev nameščena zadnja različica Zooma. Ta ti z brezplačno verzijo omogoča le 40 minut skupinskega pogovora, zato bi bilo dobro razmisliti o plačljivi verziji ali free trial možnosti. Sedaj pa začni organizirati zabavo za noč čarovnic!

Sestavi dober načrt

Želiš organizirati tekmovanje za najboljši kostum? Katere igre se boste igrali? Boš potreboval pomoč? Najprej preglej svoje želje. Če želiš organizirati tekmovanje za najboljšo masko, moraš poskrbeti za nagrade in jih nato še poslati zmagovalcem. Lahko ustvariš strašen koktejl in k vabilu priložiš recept, da boste lahko vsi uživali v enaki pijači. Določi seznam gostov, datum in čas, nato pa pošlji vabila z Zoom povezavo in navodili za kostum.

noč čarovnic, Zoom, Zooma, Zoomu, zabava, Kako organizirati zabavo za noč čarovnic, Halloween, kostum, maska, noči čarovnic, načrt
Pripravite lahko tudi tekmovanje v izrezovanju buč ali pa le ocenjevanje že vnaprej izrezanih buč.

Izberi igre in aktivnosti na temo noč čarovnic

Lahko izbereš klasike, kot so Resnica ali izziv, Kaj bi raje? in katero izmed pivskih igric, pomagaš pa si lahko tudi z aplikacijami in spletnimi stranmi, kot sta Houseparty in Jackbox Games. Potreboval boš le malo kreativnosti in planiranja vnaprej.

Pripravi hrano in pijačo

Vsak gost bo verjetno poskrbel za svoje prigrizke in pijačo, vseeno pa lahko pripraviš meni in ga posreduješ vsem, ki bodo sodelovali na zabavi. Bodi kreativen in pripravi recepte, ki bodo enostavni in bodo vsebovali sestavine, ki jih ima vsak pri roki.

Lahko pa se odločiš tudi, da bo v središču tvoje zabave večerja. V tem primeru boš moral ustvariti kak recept ali načrt več, boš pa poplačan z odlično hrano.

noč čarovnic, Zoom, Zooma, Zoomu, zabava, Kako organizirati zabavo za noč čarovnic, Halloween, kostum, maska, noči čarovnic, načrt
Ne pozabi na dobro masko.

Ustvari strašno atmosfero

Čeprav bodo tvoji gostje videli le del sobe, se lahko vseeno potrudiš in vse okrasiš v stilu noči čarovnic. Če pa se ti ne ljubi okraševati, pa na Zoomu izberi ozadje, ki bo primerno za vašo zabavo in si prihrani nekaj dela. Da bo noč čarovnic minila v pravem vzdušju, poskrbi tudi za ustrezno glasbo. Že vnaprej izberi primerne komade in jih združi na enoten seznam. Lahko pa med svojimi prijatelji izbereš DJ-a, ki bo vso noč skrbel za glasbo.

Kaj še čakaš? Izberi kostum, napiši recepte in pošlji vabila. Kljub neugodnim razmeram lahko tudi letošnjo noč čarovnic preživiš v dobri družbi – vložiti boš moral le nekoliko več truda kot prejšnja leta.

 

DOSTOP.si / UJ
Unsplash

Sorodni članki

Back to top button