Glasba

MTV glasbene nagrade: glavna v roke Taylor Swift, album leta Harryu Stylesu

Taylor Swift je včeraj osvojila glavno nagrado na podelitvi glasbenih video nagrad MTV (MTV Video Music Awards) za desetminutno različico svoje pesmi All Too Well iz leta 2012. Ob tem je napovedala, da bo oktobra izšel nov album.

Taylor Swift se je oboževalcem zahvalila z odra v Prudential Centru v New Jerseyju, ko je sprejela nagrado. To je 14. video glasbena nagrada MTV v njeni karieri. Pesem All Too Well je ena od njenih preteklih uspešnic, ki jo je ponovno posnela po sporu z nekdanjo založbo.

“Ne bi mogli posneti tega kratkega filma, če ne bi bilo vas, oboževalcev,” je dejala Swiftova. Nato je razkrila, da bo svoj naslednji album izdala 21. oktobra. Album z naslovom Midnights bo tematiziral “13 neprespanih noči, raztresenih skozi njeno življenje,” je Taylor Swift po zmagi zapisala na Twitterju.

Angleški pevec Harry Styles je prejel nagrado za album leta za tretji studijski album Harry’s House. Oboževalcem se je opravičil za odsotnost, ker je na turneji, v okviru katere je nastopil v Madison Square Gardnu v New Yorku.

Nagrado za pesem leta je dobila Billie Eilish za skladbo Happier Than Ever, portoriški pevec Bad Bunny pa je bil razglašen za umetnika leta. Nekdanjo zvezdo kanala Disney Channel Dove Cameron, pevko uspešnic Breakfast in Boyfriend, so razglasili za najboljšo novo umetnico.

Podelitev nagrad so vodili Nicki Minaj, Jack Harlow in LL Cool J.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MTV (@mtv)

STA
Arhiv DOSTOP.si

Sorodni članki

Back to top button