Zdravje

8 vaj, s pomočjo katerih bo tvoje telo pripravljeno na odličen seks

Seks je fizična aktivnost, zato je logično, da dobra pripravljenost pripomore k boljši izkušnji. Spodaj smo opisali nekaj vaj, s pomočjo katerih bosta poskrbela, da bosta vajini telesi pripravljeni na eksperimentiranje in preizkušanje novih pozicij.

Močan trebušni predel

Močne trebušne mišice bodo varovale hrbtenico, zmanjšale možnosti za poškodbe in izboljšale kontrolo telesa. Seveda bo moč osrednjega dela izboljšala tudi seks.

Plank

Postavi se v pozicijo za sklece, dlani pa naj bodo pod rameni. Stisni trebušne, stegenske in mišice zadnje lože ter drži 1 minuto.

Zapiranje knjige

Ta vaja ti bo pomagala, da lažje nadziraš svoje seks gibe. Lezi na tla in iztegni roke ter noge. Ledveni predel hrbta pritisni v tla in hkrati dviguj noge ter roke. Poskušaj narediti 20 ponovitev brez, da roke in noge odložiš na tla.

Več kondicije = boljši seks

S kardio vadbo boš poskrbel za kondicijo, hkrati pa bo spodnji predel postal bolj prekrvavljen, kar pomeni bolj intenzivne orgazme.

Iz počepa v poskok

Noge postavi za stopalo narazen, napni trebušne mišice in se spust v počep. Ob tem imej zravnan hrbet, kolena pa naj ne gledajo preko stopal. V najnižji točki počepa se hitro dvigni v poskok z ravnimi nogami, nato pa mehko pristani. Ponovi 20-krat.

seks, vadba, poza, vaje za boljši seks, vaje za boljši orgazem, kako do boljšega seksa,
Počep naredi tako, da zadnjico potisneš čimbolj nazaj.

Mountain climber

Postavi se v plank pozo in rahlo zarotiraj medenico k tlom. K prsim potegni desno nogo, jo odloži in pritegni levo. Med “korakanjem” ohrani stabilen core. Vsako nogo ponovi 10-krat.

Močne zadnje stegenske mišice za analni seks

Če lahko dobro krčiš in nadziraš zadnje stegenske mišice, bo analni seks lažji in bolj prijeten.

Deadlift

Če lahko, uporabi dolgo palico z utežmi ali pa kettlebell utež. Stoj zravnano, v širini ramen, utež pa drži pred seboj. Pojdi v počep tako, da zadnjico potisneš čimbolj nazaj. Palica naj potuje ob tvojih stegnih, malo pod kolena. Ko se popolnoma iztegneš, stisni zadnjične mišice in medenico potisni naprej. Za pravilno izvedbo bo potrebno nekaj vaje.

seks, vadba, poza, vaje za boljši seks, vaje za boljši orgazem, kako do boljšega seksa,
Prični le s palico, nato pa postopoma dodajaj uteži.

Izpadni korak naprej

Stoj zravnano, z rokami v bokih, stopala pa poravnaj z rameni. Stisni trebušne mišice in stopi korak naprej. Zadnje koleno približaj k tlom, da bosta obe nogi v pravem kotu. Stisni mišice zadnjice, se odrini in vrni v začetno pozicijo. Zamenjaj nogi in ponovi 15-krat za vsako.

Mobilnost bokov je nujna

Ni treba poudarjati, zakaj so boki izjemnega pomena za seks. Mobilnost lahko pridobiš tudi z jogo.

Kuščarjeva poza

seks, vadba, poza, vaje za boljši seks, vaje za boljši orgazem, kako do boljšega seksa,

Postavi se v plank pozicijo. Dvigni levo nogo in stopi ob levo dlan tako, da je koleno pod pravim kotom. Normalno dihaj in tako ostani vsaj dobro minuto. Nato zamenjaj nogi.

Poza 4

Lezi na hrbet in pokrči kolena. Stopala naj bodo na tleh čim bliže zadnjici. Desno nogo dvigni in gleženj položi malo nad levo koleno. Začni z nežnim zibanjem desnega kolena, nato dvigni levo nogo in se primi pod kolenom. Pritegni in dobro minuto nežno zibaj. Zamenjaj nogi.

Še več vaj za boljši orgazem in seks pa lahko najdeš tukaj.

 

DOSTOP.si / UJ 
Unsplash, Pexels

Sorodni članki

Back to top button