Zdravje

Grozljiv model prikazuje, kaj bi lahko delo doma naredil v samo 25 letih

Raziskovalci so razvili model, imenovan Susan, ki bi pokazal, kaj bi lahko delo doma pustilo na vas v samo 25 letih.

Šokanten nov model je razkril zaskrbljujoče učinke, ki bi jih delo doma lahko imelo na naše telo.

DirectedApply je razvil model, imenovan Susan, da bi pokazal kaj lahko delo od doma pusti na vas v samo 25 letih.

Tiskovni predstavnik podjetja DirectApply je dejal: “Ker je karantena prisilila ljudi po vsem svetu v največji svetovni eksperiment na daljavo, se je naša običajna interpretacija ugotovitev spremenila za vedno.”

“Od zmanjšane socialne interakcije in pomanjkanja ustrezne vadbe. Do zvišanih ramen in digitalnega naprezanja oči. Susan navaja številne fizične posledice tega, kaj lahko ure prilepljene za računalnik nevede povzročijo telesnemu in duševnemu počutju.”

Susan ima suhe in krvave oči ker je ves dan strmela v zaslon. Medtem ko je preveč časa preživetega s slabo držo povzročilo hiperekstenziran vrat, zaobljena ramena in hrbtenico.

Pomanjkanje vitamina D, ki se večinoma absorbira zaradi izpostavljenosti soncu, je privedlo do izpadanja las. Kakor tudi do blede in rahle kože s povečanimi gubami.

Medtem je Susan nabirala kilograme zaradi dolgih obdobij zaprtosti doma in nenehnega prehranjevanja.

In končno, brez človekovega stika in pretiranega dela je prišlo do povečanega stresa, ki ima lahko škodljive fizične in psihološke učinke.

Če delate od doma imamo za vas nekaj nasvetov kaj lahko storite, da ne boste videti podobni Susani, ki jih lahko najdete tukaj.

 

 DOSTOP.si
 DirectlyApply

Uredništvo DOSTOP.si

Uredništvo portala DOSTOP.si

Sorodni članki

Back to top button