Prehrana

Kako si uredim študentske bone?

Bliža se novo študijsko leto in s tem čas, ko si mora večina od nas urediti študentsko prehrano. Vsi, ki že uporabljajo sistem subvencionirane študentske prehrane, lahko podaljšajo svoj status kar elektronsko. Tisti, ki pa se v sistem vpisujejo prvič, morajo obiskati eno od točk SŠP.

Prvi vpis v sistem

Zaradi povečane gneče ob začetku študijskega leta ŠOUM že tradicionalno v prvih tednih vzpostavi začasno točko študentske prehrane in sicer v dvorani ŠTUK. Tako je na voljo dovolj vpisnih mest, kljub temu pa študente pozivamo, da si študentsko prehrano uredijo čimprej.

Če se v sistem SŠP vpisuješ prvič, se moraš OSEBNO zglasiti na eni izmed točk SŠP.

V Mariboru bo tako od 25. septembra do 5. oktobra na ŠTUK-u vzpostavljena posebna točka SŠP. Delovni čas točke je med 9. in 15. uro (razen v petek, 29. septembra do 14. ure). V omenjenem obdobju bo v Mariboru delovala samo ta točka.

Pred OSEBNIM obiskom je potrebno PRVO PRIJAVO OBVEZNO opraviti na spletni strani.

Podaljšanje študentske prehrane

Vkolikor si že vpisan/-a v sistem SŠP to lahko storiš kar elektronsko! Kako?

mobilni aplikaciji v osebnem profilu označiš “Dovoli podaljšanje“.

Na spletni strani https://www.studentska-prehrana.si/ se vpišeš v osebni profil in označiš “Dovoli podaljšanje”. V osebni profil vstopiš s PRIJAVO na spletni strani, za kar potrebuješ svoj elektronski naslov in geslo. Če tvoj račun ni aktiviran, si izgubil/-a aktivacijsko kodo ali pozabil/-a geslo, sledi korakom in potrdi izbrane postopke v tvoji elektronski pošti.

Subvencionirano študentsko prehrano lahko uporabljaš tudi z uradno aplikacijo na IOS ali Android napravah.

ŠOUM
Ahiv DOSTOP.si

Sorodni članki

Back to top button