Šport

Maribor bo v soboto švical na že četrtem ŠVIC festu

Po nekaj letih brez dogodkov in dogodkov, polnih omejitev, se veselimo vsakega dogodka, ki ga uspemo izpeljati vsaj približno v enakem obsegu, kot pred epidemijo. BODIFIT v soboto, 17. septembra vabi na zanimiv dogodek, ki ga tokrat prirejajo četrtič  – nekaj ur brezplačnih vadb, ki se odvijajo v samem središču Maribora, primerne pa so za vse – tako za tiste, ki se z vadbo že ukvarjate, kot za tiste, ki bi se z aktualnimi vodenimi vadbami šele želeli spoznati.

Organizator dogodka – BODIFIT® je organizacija, ki je v 22 letih delovanja zrasla v največjo organizacijo v Sloveniji, ki se ukvarja z rekreacijo, fitnesom, vodenimi vadbami, pilatesom in izobraževanjem strokovnega kadra.

Cilj dogodka je – v športnem duhu poživiti dogajanje v mestnem središču, obenem pa približati tovrstne vadbe tudi tistim, ki se z njimi do sedaj še morda nikoli niso srečali. Dogodek poteka v okviru Evropskega tedna mobilnosti v Mariboru. Gre za popolnoma brezplačen dogodek, kjer priznani strokovnjaki vodijo 4 različne, trenutno popularne vadbe, ki pa bodo prilagojene vsem stopnjam pripravljenosti.

4. BODIFIT® Švic fest se bo zgodil na Glavnem trgu v Mariboru v soboto, 17. septembra od 9. ure naprej in je brezplačen, le prijaviti se je treba preko spletne strani. Gostiteljica dogodka bo Ana Praznik.

Gostiteljica dogodka bo pevka in radijska voditeljica Ana Praznik.

»Ljudje se izjemno dobro odzivajo na tovrstne dogodke in radi preizkušajo nove vadbe,« pravi Marko Geršak, mednarodno priznan strokovnjak na področju fitnesa, pilatesa in vadb ter predsednik BODIFIT® društva. »čeprav so v tujini tovrstni dogodki v mestnih središčih že stalnica, smo z dogodkom v 2018 orali ledino. A se je izkazalo, je bil strah odveč in prepričan sem, da bomo tudi letos preživeli zanimivo športno dopoldne v središču Maribora in morda motivirali še koga h gibanju, ne glede na omejitve v vsakdanjem življenju.«

Trendovske vadbe za vsakogar

Organizatorji pripravljajo 4 različne vadbe, ki se bodo na Glavnem trgu odvile med 9. in 13. uro. Gre za vodene vadbe, ki so trenutno v trendu v fitnes industriji. Niso pozabili niti na najmlajše, ki se bodo, medtem ko starši vadijo, zabavali s Športnim društvom Studenci. Na dogodku pričakujemo kar nekaj aktivnih ljudi iz drugih koncev Slovenije, katerim je skupni moto – uravnotežen način življenja.

Kulisa Glavnega trga v Mariboru je izjemna tudi za športne aktivnosti.

Program dogodka je naslednji:

9.00 prebujanje s FUSION BALANCE
10.00 plesno aktivno s SHAPE TNZ
11.00 močno v dopoldne s POWER JUSTFIT
12.00 okrepljen zaključek s FUSION PILATES

Kot rečeno, je dogodek popolnoma brezplačen, potrebna je le predhodna prijava preko spletne strani www.bodifit.net, s seboj pa potrebujete zgolj športna oblačila, vodo in brisačo. Organizatorji tako vabijo množice h gibanju, saj pripravljajo veliko zanimivosti, športnih presenečenj in predstavitev za vse generacije.

Organizatorji pripravljajo športne zanimivosti za vse generacije.

BODIFIT
MP produkcija

Sorodni članki

Back to top button