Življenjski slog

Podari mu najboljši oralni seks njegovega življenja

Oralni seks je eden izmed temeljev seksa, zares obvlada pa ga malokdo. Ključ do dobrega oralnega seksa sta sproščenost in odkrita komunikacija, zelo prav pa pride tudi nekaj praktičnih nasvetov. Preveri, ali jih že poznaš.

1 Pokaži iskreno navdušenje

Lastniku penisa je zelo pomembno, da pri oralnem seksu ne uživa samo on. Zelo hitro pa je seveda možno razbrati, ko je užitek enostranski. Izvajanju oralnega seksa se v trenutkih, ko za to nisi razpoložen/a, raje izogibaj. Če ti ob tem nasploh ni prijetno, pa to tudi odkrito povej svojemu partnerju.

2 Uporabi lubrikant

Lubrikant je odličen za praktično katerokoli podpoglavje seksa. Ne samo, da je njegova uporaba prijetna, lubrikant tudi zmanjša tveganje za poškodbe in splošno nelagodje. Izberita takšnega na vodni osnovi, saj ga bosta lahko varno uporabljata tudi s kondomi in poljubnimi seks igračkami.

Seks, penis, užitek, orgazem, vrhunec, fafanje, lubrikant, seks igračke
Z lubrikantom in slino lahko ustvariš penisu znano okolje, podobno vlažni nožnici.

3 Prijetno se namestita

Partner naj sedi ali stoji – tako bo lahko dobro videl kaj se dogaja. Ker so moški zelo vizualna bitja, mu bo to zagotovo všeč. Če je partnerju ljubše, da leži, pa se namesti ob njem, da boš na dosegu njegovih rok.

4 Naredi počasen uvod

Četudi gre za oralni seks, se penis ne rabi kar naenkrat znajti v tvojih ustih. Začni z uporabo rok, pri čemer ne pozabi na uporabo lubrikanta. Tako naredi prijeten bežen uvod in nato vključi še usta. Pri prvih nekaj dotikih se morda osredotoči samo na glavico penisa, ki je izredno občutljiva.

5 Osredotoči se tudi na druge dele njegovega telesa

Poleg penisa pozornost posveti tudi njegovim modom – seveda pa pred tem preveri, če si partner tega želi. Začni z rahlimi dotiki z roko in nadaljuj z usti. Prav tako pa lahko partnerja vznemiriš z stimuliranjem presredka, dela med penisom in zadnjico.

Seks, penis, užitek, orgazem, vrhunec, fafanje, lubrikant, seks igračke
Presredek je predel z neštetimi živčnimi končiči, kar ga naredi popolnega za čutne dotike.

6 Pomemben je ritem in ne hitrost

Ne pozabi, da se ti nikamor ne mudi. Namesto tega se raje posveti ohranjanju enakomernega ritma, saj je to tista pika na i, ki moškega učinkovito pripelje do orgazma.

7 Ne obremenjuj se s tem, kaj se bo zgodilo s spermo

Ne obremenjuj se s tem, kaj boš na koncu storila s spermo. Če želiš, jo pogoltni, če ti do tega ni, je ne. Če ti je ob misli na spermo v ustih neprijetno, jo ujemi z roko. Po orgazmu si nekateri moški želijo, da se akcija takoj zaključi, nekaterim pa je všeč, da se jim še naprej posvečaš. O tem se s partnerjem iskreno pogovorita.

8 Uporabi seks igračke

Oralni seks lahko dodatno popestriš tudi z uporabo seks igračk. To so lahko razni obročki za penis, masturbatorji za moške ali pa kakšen vibrator zate. Možnosti so praktično neskončne.

DOSTOP.si / SV
Pexels

Sorodni članki

Back to top button